• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Retailers

Ben jij een retailer die houdt van mooie Nederlandse accessoires en unieke producten? Dan ontdekken we graag samen hoe we kunnen samenwerken.

 

Dutch Design- Made in Europe

HipDonkey is een stijlvolle en praktische jasdrager van Italiaans kwaliteitsleer voor iedereen die graag z'n handen vrij houdt in de stad, aan de wandel of tijdens het reizen.

De HipDonkey is ontworpen in Nederland en de gehele productie vindt plaats in Europa.

Hier zijn zijn erg trots op!

Staat schitterend op je toonbank

Speciaal voor retailers ontwikkelden we een elegante houten display, in een handig formaat dat perfect op je toonbank past.

Deze mooie eye-catcher biedt ruimte aan twaalf HipDonkeys. De bijgeleverde achterwandfoto's maken je klanten direct duidelijk wat de HipDonkey is en hoe ze 'm kunnen gebruiken.

Een geheide spraakmaker.

Een mooie aanvulling in je assortiment

Met doelgroepen als stadsvogels, wandelaars, fietsers en reizigers is de HipDonkey een product voor jong en oud.

De HipDonkey voelt zich dan ook overal thuis: in modezaken, sport- en outdoorwinkels, speciaalzaken voor reisbenodigdheden...

En omdat de HipDonkey zo vriendelijk geprijsd is, kopen je klanten het niet alleen graag voor zichzelf, maar ook als origineel en verrassend cadeau voor vrienden en familie.

De HipDonkey wordt momenteel al in mooie winkels in Nederland en Duitsland verkocht. Alle eerste bestellingen worden persoonlijk geleverd door een medewerker van HipDonkey.

Meer weten? 
Neem gerust even contact op met onze afdeling Retail voor de mogelijkheden.

Contact: info@hipdonkey.nl of bel 085-0607899