• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Betalen

Al onze prijzen zijn inclusief B.T.W.

Je kan bij Hipdonkey op verschillende manieren betalen. Op dit moment is het mogelijk om te betalen met:

  • iDeal

iDeal werkt samen met 10 grote banken in Nederland: ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en van Lanschot. 

Nadat je iDeal hebt gekozen als betaalwijze wordt de eigen bank geselecteerd. De daadwerkelijke betaling vindt daarna plaats in de vertrouwde omgeving van de website van de bank. In deze omgeving staat de bank garant voor de veiligheid.  Koper en verkoper zijn verzekerd van een transparante transactie, zonder verborgen kosten. 

  • Creditcard

Creditcard is vrijwel de bekendste methode voor het ontvangen van betalingen met wereldwijde dekking. We ondersteunen onder andere de bekende merken Mastercard, Maestro, American Express en Visa. Voor het ontvangen van creditcardbetalingen zijn hoge veiligheidseisen. 

  • Bancontact/Mister Cash

Mister Cash maakt gebruik van een fysieke kaart die gekoppeld is aan tegoed op een Belgische bankrekening. De kaart kan zowel on- als offline worden gebruikt om mee te betalen. Mister Cash is dé betaalmethode voor Belgische consumenten. Met meer dan 1 miljard betalingen per jaar, is Mister Cash verreweg de populairste manier van betalen in België. 

  • Overboeking

Een Overboeking is de meest standaard manier van betalen. Iedereen met toegang tot internetbankieren heeft de mogelijkheid om op deze wijze te betalen. Via de eigen vertrouwde bankomgeving kan je een betaling voldoen. 

  • Paypal

Het is bij Hipdonkey mogelijk om via Paypal te betalen. Ook u kunt eenvoudig lid worden door je aan te melden op de website van Paypal. Na het controleren en bevestigen van uw bestelling kom je automatisch terecht op de website van Paypal. Hier kan je inloggen met jouw PayPayl-account en volg de instructies. Hoe eerder jouw betaling bij ons binnen is, des te sneller wij jouw bestelling kunnen verwerken en leveren. Voor meer informatie lees verder op www.paypal.com.

  • KBC/CBC-Betaalknop

De grote Belgische banken KBC en CBC voorzien in een eigen betaaloplossing voor hun klanten, de de KBC- en CBC-Betaalknop. Klanten van beide banken kunnen op deze manier in hun vertrouwde bankomgeving realtime betalingen verrichten. 

  • AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)

AfterPay voert voor Hipdonkey het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.