• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Over ons

Welkom bij HipDonkey!

Genieten, vrijheid en positiviteit; dat zijn onze kernwaarden. De oprichting van HipDonkey komt voort nadat de oprichters van HipDonkey een oplossing bedachten voor een dagelijkse frustratie dat iedereen herkent.

Of je nu gek bent op:

  • reizen
  • shoppen
  • wandelen
  • of je graag festivals afstruint

Tja, zodra het te warm wordt om je jasje te dragen loop je er al snel mee te slepen over je arm. Of erger nog ... geknoopt om je middel. Naast het feit dat dit er nu niet bepaald charmant uit ziet, kan dit kun je ook op een andere manier je handen vrij houden.

Made in Europe

HipDonkey heeft als Nederlands bedrijf de unieke lederen jasdrager ontworpen en op de markt gebracht.  Wij werken samen met partijen die ons voorzien van een goede Italiaans kwaliteitsleer en elke HipDonkey met de hand maken, speciaal voor jou. Vandaar dat er geen twee HipDonkeys precies gelijk zijn. Het totale productieproces vindt plaats in Europa. Hier zijn wij trots op. 

Your handsfree coatcarrier, Maar waarom dan?

Je realiseert je waarschijnlijk niet hoe vaak je moeilijk staat te doen, tijdens het inchecken bij de trein, wanneer je onderweg snel een cappuccinootje wilt kopen of je even een foto wilt maken. Meestal omdat je in je ene hand een (laptop) tas draagt en je jasje of sjaal in je andere hand. Kijk eens om je heen op straat, op het station, in winkels hoeveel mensen zie jij met een jasje om hun arm?

Waar wacht je nog op? Laat de HipDonkey jouw jas dragen. Heel handig! En veel stijlvoller dan geknoopt om je middel. Voel je vrij om de dingen te doen die jij wilt, met je handen vrij en geniet van het leven. 

Onze klantenservice zit klaar om jouw vragen te beantwoorden vanuit ons unieke kantoor in de voormalige Wolvenplein gevangenis in Utrecht