Wat je moet weten over de verschillende HipDonkey-types

Wat je moet weten over de verschillende HipDonkey-types

Het is en blijft misschien een cliché, maar smaken verschillen. En om aan die verschillende smaken tegemoet te komen hebben we verschillende HipDonkeys ontworpen. In deze korte blogpost meer over deze types en de stof waarvan ze gemaakt zijn.

Allereerst is er de Urban HipDonkey: een licht en sportief model dat verkrijgbaar is in zes kleuren. Uiteraard gemaakt van honderd procent echt leer. Daarnaast is er de Premium HipDonkey, gemaakt van dikker volnerf rundleer dat rondom is gestikt. Dit laatste is het verschil met de Urban. De Premium heeft een klassieke uitstraling en is verkrijgbaar in vijf kleuren. De kunststof clip is verkrijgbaar in zwart en wit.

 

HipDonkey IndianaHipDonkey San Francisco

 

 Premium Indiana    Urban San Francisco

(in 5 kleuren beschikbaar)  (in 6 kleuren beschikbaar)

 

De clip op beide HipDonkey-varianten is gemaakt van kunststof. Nu krijgen we daar weleens vragen over. En terecht ook. We hebben hier bewust voor gekozen omdat we geen metalen clip wilden. Allereerst omdat mensen hier allergisch voor kunnen zijn. Daarnaast is uit onderzoek gebleken dat kleding kan beschadigen door de wrijvende werking van metaal. Dat is niet het geval met kunststof. Ook is kunststof veel lichter, wat we erg belangrijk vinden.

Nog meer vragen over de HipDonkey-varianten? Schroom niet om ons een mail te sturen of te chatten.

 

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden