Kun je de HipDonkey dragen zonder riem? En twee andere veelgestelde vragen

Kun je de HipDonkey dragen zonder riem? En twee andere veelgestelde vragen

Misschien ben je ons al eens tegengekomen in het land. We reizen met onze HipDonkey-kraam het hele land door naar marktjes om onze producten te demonstreren. En om vragen te beantwoorden van bezoekers. Hoewel onze site volop mogelijkheden biedt om deze vragen te stellen, is het in real life in gesprek komen met jullie voor ons natuurlijk superleuk. Als het gaat over het dragen van de HipDonkey krijgen we vaak dezelfde vragen. Het leek ons dan ook een goed idee om die eens te bundelen in deze blogpost. Dus bij dezen: de drie meest gestelde vragen over het dragen van de HipDonkey.

  1. Kun je de HipDonkey dragen zonder riem?

Jazeker! Voor het dragen van de HipDonkey is een broekriem niet nodig. Doordat je hem met een clip bevestigt aan je broek- of rokband kun je hem altijd meenemen. Draag je wel een riem? Dan bevestig je de clip aan de riem of de broekband. Heel eenvoudig dus.

 

  1. Kun je ook andere dingen dan een jas in de HipDonkey hangen?

Hoewel de HipDonkey is ontworpen om je jas in te hangen, is het zeker mogelijk om ook zaken als een sjaal, handdoek of hondenriem eraan te hangen. Wel raden we af om te zware spullen zoals boodschappentassen aan de HipDonkey te hangen. Ondanks dat hij is gemaakt van stevig kunststof, bestaat dan het risico dat de HipDonkey scheurt. En je wilt ook voorkomen dat je scheef moet lopen om jezelf in balans te houden. Beperk je dus tot lichtere kledingstukken en accessoires, dan komt het helemaal goed.

 

  1. Loopt dat niet irritant met een HipDonkey aan je heup?

Gebruik de HipDonkey op de juiste manier en het is de ideale oplossing om niet met je jas te hoeven slepen. Zorg er dan wel voor dat je een broek of rok draagt die goed aansluit, clip je HipDonkey voor of achter aan de heup en je hebt nauwelijks door dat je een HipDonkey draagt. Midden op de heup dragen raden we af, omdat je er dan met je arm tegenaan loopt. Hoewel het misschien onwennig is op het begin, is onze ervaring dat je er snel aan went. Ontdek hoe jij je HipDonkey het prettigst draagt en je zult vergeten dat hij gewoon achter je rug hangt.

Meer vragen over het dragen van de HipDonkey? Stuur ons een bericht via e-mail of de chatfunctie rechts onderin.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden