HipDonkey ontvangt Certificaat Thuiswinkel Waarborg: 10 redenen om daar blij van te worden

 • Geplaatst op
 • Door HipDonkey
 • 0
HipDonkey ontvangt Certificaat Thuiswinkel Waarborg: 10 redenen om daar blij van te worden

Je hoort de verhalen nog steeds weleens: iemand bestelt online een product, maar het komt nooit aan. Wat de reden ook is, het geld is weg. En daarmee het vertrouwen. Soms blijkt het bedrijf achter de website zelfs niet eens te bestaan. Hoe eenvoudig het plaatsen van een online bestelling ook is, toch gaat het nog weleens mis.

Gelukkig zijn er bedrijven als Thuiswinkel.org en de Consumentenbond die ervoor zorgen dat bedrijven de regels naleven. Een certificaat van zo’n organisatie betekent dat je voldoet aan strenge eisen. HipDonkey is vanaf nu ook officieel lid. En wel van Thuiswinkel.org, waarvan we voortaan een waarborgcertificaat mogen voeren. Goed nieuws natuurlijk, ook voor jou als klant. Waarom? We hebben tien redenen voor je op een rij gezet.

 

 1. Je weet zeker dat we écht bestaan

Klinkt heel logisch. Maar zoals je hierboven al las, is dat bij veel webshops niet zomaar gezegd. Mocht je graag eens op de koffie komen als bewijs? Dat kan op ons hoofdkantoor aan het Wolvenplein 27 in Utrecht.

 1. Onze algemene voorwaarden kloppen

Onze algemene voorwaarden zijn overeengekomen met de Consumentenbond en Thuiswinkel.org. En zijn gemakkelijk vindbaar op onze website.

 1. Een bedenktijd van minimaal veertien dagen

In Nederland is een bedenktijd van veertien dagen op een bestelling verplicht. Het Thuiswinkel Waarborg-keurmerk garandeert dat webshops deze wettelijke bedenktermijn ook echt naleven.

 1. Betaal producten (deels) achteraf

Wel zo fijn als je even krap bij kas zit: Hipdonkey biedt je de mogelijkheid om (een deel van) het aankoopbedrag achteraf of pas bij levering te betalen.

 1. Een duidelijk en helder aanbod

We omschrijven elk product exact zoals het in werkelijkheid is. Toch nog vragen over de HipDonkey? Neem dan gerust contact met ons op. Direct chatten kan ook. En wel via onze chatfunctie onderaan elke pagina.

 1. Bestellen is overzichtelijk

Het bestelproces verloopt via eenduidige stappen. Dat betekent dat het vóór de aankoop duidelijk is wat je bestelt en dat je sowieso nog de kans krijgt om een bestelling te corrigeren.

 1. Onze prijzen zijn duidelijk

We informeren je altijd over alle eventuele bijkomende kosten en verzendkosten. Dus: geen onaangename verrassingen achteraf.

 1. Veilig betalen

Een betaling verloopt via een beveiligde verbinding met een SSL-certificaat. Dit is te herkennen aan het HTTPS-adres en/of het slotje onder- of bovenaan de webpagina.

 1. We gaan zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens

Wij hebben een maximale inspanningsverplichting om te zorgen voor veilig transport, veilige verwerking en veilige opslag van jouw persoonsgegevens. Thuiswinkel.org controleert leden hierop en voert ICT- veiligheidstests uit. Bovendien kun je je eenvoudig afmelden voor commerciële e-mails.

 1. Goede klachtenbemiddeling en onafhankelijke geschillencommissie

Wij doen ons uiterste best om je de beste service te geven en ervoor te zorgen dat je tevreden bent met je bestelling. Mocht je toch een klacht hebben, neem dan gerust contact met ons op. We komen er samen vast uit. Is dit toch niet gelukt? Dan kun je contact opnemen met Thuiswinkel.org of een onafhankelijke geschillencommissie.

 

Wij vinden het belangrijk dat juist met een relatief nieuw product als HipDonkey mensen met een gerust hart een bestelling kunnen plaatsen. Dat we hier nu ook nog een mooi certificaat voor hebben, toont dat nog maar eens aan.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden